9 Mayıs 2014 Cuma

Karışık Alışveriş #16

Herkese Merhabalar,
Carmen, Gratis, Kozmela, Platin gibi bir çok kozmetikten alışverişlerim olmuştu. Toparlayabildiğim kadarını fotoğraflayabildim. 
Bakalım neler almışım :)


Öncelikle Gratis indiriminden başlayalım


 Banat Tarak: Annemin ihtiyacı varmış aldık. 8,90 TL
Eklips Tarak: Kedilerimizin ihtiyacı varmış onlara aldık ve bayıldılar. Mır mır susmadılar. Ayrıca tüyleri inanılmaz güzel topluyor. 2,35 TL
Flormar Tırnak Sertleştirici: Ben memnundum anneme de aldık. 5,50TL. Sanırım Florma'ın sitesinden hesaplı ancak indirimli değildi.
Rexona Roll-on: İki kokuda bir harika. Zaten mavi olan benim favorimdi. Annemde diğerini çok beğendi: 5,50TL
Pastel Oje no:99 Annemin renkleri harika bir bordo. 2,85 TL
Dirty Works Göz Kremi: 8,95TL indirimli fiyatıydı ve onun üzerinden kart indirimi de yapıldı ve 7,16'ya geldi. Bir çok ürünün bu şekilde ufak tefek indirimleri daha oldu. Ancak hepsinin extra indirimlerini yazmayacağım.
Maske: 1,50 TL
Benri Beyaz Sabun Kokulu Islak Mendil: 1,50TL
Show Time Banyo Seti: Çok tatlı dimi <3  9,30TL
RT Expert Fırça: Anneler günü indiriminden önceki %25 indirim devam ediyordu. Kart İndirimi ile 23 TL gibi bir fiyata almıştım.
RT Stippling Fırça: 25 TL
Benri Gözlük Mendilleri: Çok memnunum. Hem numaralı gözlüğümde hem güneş gözlüklerimde saniyeler içinde temizlik sağlıyor. 2-3TL 
Migros ve Kozmetik Dükkanı:

Bu pipetleri Migrostan aldım çok şekerler değil mi :) Tanesi 2 TL
Emily Göz Kalemini çok sevdim. 1,50 TL
Bu tarz makyaj süngeri daha önce hiç denememiştim. Pratik geldi sevdim :) 3,75 TL
Gelelim Kozmela.com alışverişime: 


Kozmela.com'da Real Techniques Fırçalarında %40 Eco Tools fırçalarda ise %40-45 indirim vardı.
75 TL üzeri siparişlerinizde kargo da ücretsiz.  Kaçırılmayacak bir fırsat olunca bende alışverişimi yaptım.
Eco Tools Eyeliner Fırçası: 10,14 TL
Eco Tools Far Fırça Seti 5'li: 30,19 TL
RT Core Collection Set: 57,50TL
Bir de arkadaşım cımbız istedi onu ekledim 2,90 TL
Evet indirimler harika. Gidin bakın hala indirim var. RT ve Eco Tools Fırçalardan edinmeyen varsa kaçırmasın bu fırsatı. Kargom elime hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştı. Alışverişimin bu kısmından çok memnunum kaldım. 
Bu fırsat için kendilerine teşekkür ederim. 
ANCAK:
Toplam 100,73 TL ödeme yaptım.
Ben bu ödemeyi tamamen bilinçsizce yaptım. 100 TL'ye tamamlamak gibi bir niyetim de yoktu. Sabah 9-10 civarında verdiğim siparişin kargo durumunu kontrol etmek için öğleden sonra eve geldiğimde anasayfada 100 TL üzerine tam boy duş jeli veriyorlarmış. Dedim ki mail atayım. Hani ben bunu hak ediyorum sonuçta aynı gün verdim siparişi. Üstelik çalışma saatlerinde. Aradılar ve bana o ürünü alışverişim sırasında sepete atmam gerektiğini söylediler. Reklam anasayfamda yoktu ve sistemin saçma olduğunu direkt sepetime otomatik gönderilmesi gerektiğini ya da sizin siparişime eklemeniz gerekirdi diye kibarca söyledim. Hanfendi bana ' İsmimi bir dahaki alışverişinizde not düşün size tester gönderelim" dediler. 
Anasayfada zaten her alışverişte tester gönderdikleri yazıyor. Farklı bir uygulama değil ki bu.
Sinirim bozuldu ancak uzatmak istemedim kapattım.
Ben siteye alışveriş öncesi bir sipariş notu bırakmıştım.
 Sipariş Notu: Merhabalar, Kuru ciltler için ve çok yıpranmış saçlar için numune eklerseniz çok sevinirim. Almak istediğim ürünler var ancak kararsız kaldım. Ne kadar çok numune gelirse o kadar iyi olur benim için çünkü denemediğim çok fazla ürününüz var. İyi çalışmalar, sevgiler :) 

Bu nottan ne anlıyorsunuz. 1 gün önce instagramde takip edenler görmüştür. Fırçaları sorduğum o gün boyunca, şampuan vs. bakıp durdum Kozmela'da. Sabah oldu yine kararsızdım. Ürün deneyip almanın daha doğru olacağını düşündüm.  Ve onlara alışverişimi tamamlamadan önce bu notu bıraktım. 

Bana tam boy vaad ettiklerini ürünü göndermediler ona da tamam dedim. Canları saolsun. Yahu ben size not bırakmışım. Sizden alışveriş yapmak için altı üstü uyduruk testerlar istemişim. Bana gönderdileri 3 tane tek kullanımlık saç testerları. 
Onlara burdan kocaman teşekkür ediyorum.

Buna da canınız saolsun. Ne diyim..
Kızmadım. Çook kırıldım. Blogger olunca bazı şeylerin o kadar iyi farkına varıyorsunuz ki... 

Neyse, fırçalarıma bu güzel indirimle kavuşmanın  ve annemle uzun zamandır ihmal ettiğimiz gezmelerimizi yapıp ihtiyaçlarımızı aldığımız için çok mutluyum. Aslında daha fazla ürün aldım ancak çok uzun bir post oldu zaten :/

Sizler neler aldınız? İndirim hakkında düşünceleriniz neler? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim (:
 Okuduğunuz için Teşekkürler, sevgiyle kalın :)

22 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım.. Başına gelen yine üzücü ve can sıkıcı bir olay. Bende yaşadım bir benzerini. Tester yağmuruna tutuyor denilen site 1 tane bile tester göndermemişti. İlla ki bloggerım vs demek mi lazım? Bir kaç firma var bu şekilde gıcık olduğum. Değil %50 indirim bedava verseler almam o derece! =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim. Ben ürünleri araştırırken, bloggerların alışveriş postlarında 5-6 tane 2-3 kullanımlık testerlar gönderdiklerini gördüm. Benim şanssızlığım mı artık bilmiyorum ama çok soğudum. Keşke bloggerlara gösterilen incelik müşterilere de gösterilse. Ben onların gönderdiği testerlarla geçinmiyorum. Gerçekten alışverişimi emin şekilde yapmak için istedim ancak durum bu :)

      Sil
  2. güle güle kullan canımmm bir ben anneler günü indiriminden daha faydalanamayanlardanım dün işten geç çıktım evet gidene kadar baya bir geç oldu bugün hava yağmurlu ve watsons artı gratis çok uzak bana bugün yine kalıcak umarım pazar gününe birşeyler kalırda alabilirim inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Kalır canım cumartesi günleri genelde stokları yeniliyorlar diye biliyorum ben :) Rossmann varsa Rossmannda daha büyük indirim var bence oraya da bir bak :)

      Sil
  3. İyi günlerde kullan canım :)
    İnsanın alışveriş keyfini kursağında bırakmasalar olmuyor sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler kuzum :) Aynen daha şimdi fırçaları açtım hatta İnstagram'de fotograf paylaştım Eco Toolsa daha bakmadım bile. Canım sıkılınca ürünleri unuttum :))

      Sil
  4. Bir şey daha söyleyip seni biraz daha kızdırayım :) Ecotools 6'lı fırça seti Rossmann'da zaten 28 liraya satılıyor. Öyle %50 indirim filan da yok. Kozmela fırçalara bindirimden sonra indirim yapıyor gibi geliyor bana. Ben de uzun süre oradan almayı düşündüm sonra Rossmann'daki fiyatları görünce hemen oradan aldım. Fırçalar gayet güzel, güle güle kullan!

    Tester konusunda da haklısın. En azından sana istediğin testerı göndermişler az da olsa. Ben yağlı ve genç ciltler için ürün aldıkça bana yoğun nemlendirmeli kırışıklık karşıtı testerlar gönderiyorlar ya da hiç göndermiyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) İndirip bindirme olayını biliorum canım mesela 80 TL sete 100küsür yazıp onun üzerinden indirim yapıyorlar. Bende Gratis'te indirimliyken experti almıştım.Gratis bi kaç TL daha indirimliye geldi Kozmelaya göre.Ancak Gratiste indirimli fiyatı Core setinin ve Ecotoolsların daha pahalı olduğunu görünce Kozmeladan aldım. Rossmann'ın daha hesaplı ancak RTleri Adana'ya gelmemişti ve çok ama çok uzağımda olduğu için bu indirimde gitmeye çok üşendim. Zaten fırçalar genelde orda kalmıyor :/ Kaç kez bu fırça seti için gittim hatta dün gittiğimde Gratiste bile yoktu fırça. O yüzden kızmadım ama sana hak veriyorum. Rastgele tester atmak ürün satışını düşürür.Ondan sonra elimizde bir poşet işimize yaramayan tester ile geziyoruz :/

      Sil
  5. Çok güzel şeyler almışsın. Benri gözlük bezi, watsondan daha iyi. Olay içinde üzüldüm. Şimdiye kadar bana göre tester konusunda en kıt site Turuncu kasa. Attırıp yolluyorlar. En bolu da yanılmıyorsam Dermoeczanem di. Bende tarın dolanacağım umarım istediklerimi bulurum :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, inşallah bulursun bu kez Adana'da stoklar iyiydi The Balm biraz sıkıntılıydı. Turuncu Kasa ayrı bir olay zaten Bioderma üzerindeki puanları yırtıyorlar :/

      Sil
  6. tatlım güle güle kullan ürünlerini.. yaşadığın olay çok can sıkıcı ve sanırım sen bana benziyorsun ..nezaket titizlik ve disiplin istedikçe fersah fersah uzaklaşıyor bunlar benden.. tam tersine üstüste sorun yaşıyorum o açıdan yani.. core colectionu aldığına pişman olmayacaksın bak gör.. benri gözlük mendillernden defalarca aramama ve not bırakmama rağmen hiç sahip oamıyorum bu nasıl iştir anlamıyorum ben de :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler :) Aynen ne kadar dikkat istersem o kadar sorunla karşılaşıyorum. Ne kadar iyi niyeli yaklaşırsam o kadar da sorunu istediğim gibi çözmeyen kişilerle. İsteseler öyle güzel düzeltirler ki.. Core setini çok sevdim canım diğer sete içim sinmedi içinde 3 tane kullanmayacağım fırçalar vardı ama ecotoolsun fırçalarını beğendim iyi ki almışım :) Benriyi bende zor buluyorum bi kaç tane kalmıştı birini aldım :) Eğer bi dahakine bulursam sana da alırım gönderirim :)

      Sil
  7. ban da kozmela sample ürün yollamamış sadece fırçalarım çıktı aradığımda kampanya döneminde unutulmuş olabilir siz keşke dip not düşseydiniz dedi. ve ben ayrıca yollayın bu sizin hatanız dediğimde üzgünüz yollayamıyoruz ayrı olarak sample ürünleri bir sonraki alışverişinizde yollayabiliriz dedi . Bir daha alışveriş yapıp yapmama konusunda soru işaretim var .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o zaman sana şöyle bir şey söyleyim. Ana sayfada her ürün alımında tester gönderdiklerine dair kocaman yazıları var :) Okuduğum yazılarda bu sorunun yurt dışında olmadığını ve orda istemeden numune ürünler verdiklerini söylüyorlar. Türkiye'de ise maalesef sanki tam boy ürün veriyorlarmış gibi bir cümrilik hakim. Ya da sorumsuzluk var :/

      Sil
  8. Bende kozmeladan rt fırçalarını aldım :)
    Bakalım gelsin görücez fırçaların hünerlerini :)
    Aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalar çok güzel :) Çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullan :)

      Sil
  9. Tatllım guzel gunlerde kullan. Ben de tester konusunda pintilik yapan firmalara cok sinirleniyorum. Bazıları abartıp tester urunlerden paket olusutup bu urunleri satıyor. Biz de alısverişimizde tester bekliyoruz. Biri bu firmalara tester urunlerin kazanc saglamak icin degil musterilere deneme amaclı gonderildigini acıklamalı.
    Yani tester urunleri deneyip begenirsek almak istiyoruz bu da en dogal hakkımız.
    Mamacim'ı bu konuda tebrik etmek istiyorum en son alısverişimde birsuru tester gonderidler sagolsunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Bir saç kremi satıyorlar 30-50 TL arası. Tabii ki bu ürünü almadan önce en aşağı 3 kez denemek isterim dimi.. Alıp pişman olup bütün ürünlerden soğumaktansa "beğendiğim" bir ürünü alıp onunla devam etmek müşterinin de firmalarında işine gelir. Birde şişesinde olanları seyahat boy olarak satanlar var :) Mamacim'a baktım şimdi kargosu bile 2 TL :) Yarın uzunca inceleyeceğim öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler canım :)

      Sil
  10. RT de %25 indirim olduğunu biliyorum. Gratis karta özel extra indirim de mi var ? Varsa eğer anneler günü için mi sadece. Bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Experti anneler günü öncesinde %25 indirimle aldım Gratis kart ile bi iki lira daha indirim olmuştu.

      Sil
  11. Çok güzel şeyler almışsıııın, güle güle kullannnn^.^ Ecotools un göz fırçalarının olduğu seti çok merak ediyorum.o mu rt nin göz seti mi alınmalı kararsızım:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim :) Tavsiye ederim ben cok memnun kaldim iyi ki almisim :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)