23 Ekim 2013 Çarşamba

Sinameki Kürü 5. Hafta Sonuçları

Merhabalar,
Sinameki Kürü yaptığımı BURADA ki yazımda uzunca anlatmıştım.
Haftada bir kez yaptım ve toplamda 5 kürü tamamladım. Ara vermek için çok erken ancak ben 1 haftalık mecburi bir ara verdim.
İlk fotoğraf sinamekinin ilk gününe ait. İkinci ise 3. haftaya, saçlarımın kuru olduğu fotoğraf ise 5. haftaya ait.
Biliyorsunuz ki saçlar ıslakken daha uzundur üstelik daha geriden olduğu için fotograf kısa gibi görünsede göğüs ve omuz hizasından da anlaşılmakta uzadığı.

3-3.5 cm kadar uzama var. Normal bir saç ayda 1cm uzmaktadır. 

 (Buradaki fotoğraf 5. kürümün ertesi gününe ait)

Bende hızlanma ilk ayda kendini gösterse de herkes için durum böyle olmayabilir. Açıklamasını daha önceki postta yazmıştım.
Saçlarımın hızla uzadığını dip boyamın geldiği yerlerden de takip ettiğimde gerçekten gözle görülür bir uzama oldu. 
 İstediğim uzunluğa gelmesi için 20 kür daha uygulamam gerekecek. 4-5 ay sonra sonucun ne olacağını çok merak ediyorum :) 

Bir kaç güne yeniden küre başlayacağım. Şuan da her yönden memnunum. Tek sorun saçlarımı fönletmeye başladım okul açıldığı için ve ısıya maruz kaldığında maalesef koku ortaya çıkıyor kuaförde :) 
Sormak istediğiniz sorular varsa öncelikle Buraya Tıklayınız . Sorunun cevabı orada yoksa lütfen yorum bırakın :)
Okuduğunuz için Teşekkürler :)

Arkadaşlar şuan da konuyla ilgili bir güncelleme yazıyorum.
Sinamekiye 5. hafta sonundan sonra bir daha başlamadım. Çünkü istediğim uzunluğa geldi. 
5. hafta sonrası uzama daha da hızlandı ve sonuç şu şekilde.

75 yorum:

  1. Tatlım sende sinamekicilerdensin demek ben gibi :)
    Bende uyguluyorum :)
    Bunun yanında başka şeylerde sürüyorum :)
    Maşallah diyeyim saçların uzamış valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok teşekkür ederim sana da maşallahhh :)
      Bende başka yağlar ekleyecektim sanırım himnt yağı vardı ama almayı unutmuşum elimdekiler bittikten sonra yeniden almaya gittiğimde ekleme yapacağım :) Sen neler kullanıyorsun

      Sil
    2. peki ıslakken mi kuru ken mi

      Sil
    3. ya bir tek faydasını görmeyen ben miyim aslında benim saçlarım biraz sorunlu gerçekten normalden yavaş uzuyor bende uzun saç istiyorum uzatmak için bir çok şey denedim tek faydasını gördüğüm hızlı saç uzatma 4'lü set oldu sanırım benim saç tipim bu ama setten çok memnunum saçlarımı iki kat hızlı uzattı

      Sil
  2. benimde epey hızlandırdı uzamasını,şimdi 15 günlük ara dönemdeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sevindim uzadığına ne zamandır kullanıyorsun :)

      Sil
  3. Bioblasın sarmaşık özlü şampuanını da denemelisin ben 2-3 ay kullandım şuanda belimde saçlarım ama tabiki senin saçının uzunluğundan daha fazlaydı benim saçım senin sonuç çok iyiymişm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da kullandım canım hatta bitenler yazımda bahsetmiştim. Benim saçlarımda ilginç bir şekilde dökülme yaptı ama evet bu kürü kullanmadan önce şampuanı kullandım uzun süre ve fark etmişti uzama :)

      Sil
  4. İlk defa duyuyorum çok enteresanmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların geç uzuyorsa veya uzamasını istiyorsan dene derim canım. Hatta şöyle söyleyim kuru ve yıpranmış saçların varsa hiç bekleme inanılmaz güzel bir onarıcı :)

      Sil
  5. tam 2 ay oldu,ama bu arada malumunuz saçı kazıttım :) 3 numara saçlarım şimdi, uzaması daha net anlaşılır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanamıyorum nasıl cesaret ettin!! Çileden çıktığım dönemlerde bile cesaret edemedim. Ki diğer yazılarımı okumuşsan çok sık saç değiştirdiğimi fotoğraflarla göstermiştim. İsteyipte yapamadığım tek çılgınlık. Cesaretinden ötürü tebrik ediyorum seni :) İnşallah hızlı bir şekilde uzar :)

      Sil
    2. ben deliyimdir biraz :)

      Sil
  6. Maaşallah gerçekten uzamış bende denemek istiyorum çok teşekkür ederim paylaştığın için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç durma dene canım gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim :)

      Sil
  7. Mimlndin! :)
    http://ebrumakeup.blogspot.com/2013/10/mim3-izledigim-turk-dizileri.html?m=1

    YanıtlaSil
  8. Merhabaa :)
    Sana bu kür hakkında birşey söylemek istiyorum .
    Bende bir dönem saç ve saç uzatma konusuna acayip takıktım .
    Bu küre yoğun araştırmaların sonucunda etkili olacağını düşündüğüm için başladım .
    3-4 ay kadar düzenli kullandım .Hakikaten omuzlarıma gelmeyen saçlarım göğüs hizama gelmeye başlamıştı .
    Ama bir sorun vardı ;boyadan dolayı saçlarım yıpranmıştı ve bu kür saçları daha da kuruttuğu için kötü görrünüyordu.
    Sonra araştırdım yanlış hatırlamıyorsam ya bağdem yağının yada sinamekinin kurutma özelliği varmış.O yüzden bu kürü uygularken mümkün oldugunca diplere uygulayıp,saç uçlarına getirmemek gerekiyormuş .
    Sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama dediğim gibi yaparsan daha faydalı olur diye düşünüyorum .
    Sevgiyle kal :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım çok ama çok kuru hayatımda ilk kez diplerim yağlanmaya başladı küre başladığımdan itibaren. Uçlarına kullanmıyorum ama saç diplerim yağlanıyor artık bende bu yüzden çok mutluym :) Büyük ihtimal sinamekidir. Ben çok fazla kullanmıyorum az miktarı kaynatılmış suya ekleyip demliyorum. Uyarın için saol bitanem :)

      Sil
  9. Faydasını görmenize çok sevindim ^.^

    YanıtlaSil
  10. Bende kullanmak istiyorum ama sacim platin sarisi renk değistirme soz konusu olabiliyor dendi o yuzden kullanamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koyultmuyor, diplerin rengini açtı bende

      Sil
    2. Yaz aylarinda kullanilmissa rengini aciyor bencede cunku ben sinameki yapip ertesi gun disari ciktigimdan acilma fark ettim. Ancak gelen yorumlar koyulastigina dairdi forumlarda bende okudum bi kac yazi. Hic mantikli gelmiyor :)

      Sil
    3. Acilmanin nedenide yaglanan her sac gunese cikildiginda sararir. Bebek yagi bile kullanildiginda aciliyor bu arada. Sinameki kullanimindan sonrada sacta illaki yag kaliyor. Kürün sac actigini dusunmuyorum bu yuzden. Simdi daha aciklayici oldu :) Bu arada sacinda uzama var mi canim ?

      Sil
  11. Merhaba canim. Benim de saclarim aman aman koyu degil ve acilma olmadi renkte. Ayrica hic mantikli gelmiyor. SAdece diplere kullandigin bir urun nasil saclarin rengini koyulastirir? Bende duydum ancak ben boyle birsey yasamadim. Bu sac boyasi degil cunku :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba iki saattir yorum okuyorum ve moralim yerine geldi. Şimdi şöyle söylim benim gayet iyi sağlıklı saçlarım vardı arkadaşm bi kuaföre gidip saçlarını açtırp boyatmıştı benimde çok hoşuma gitmişti ve bende yaptırmıştım ama ben aşırı derecede istememiştim kadın istediğimden tamamen farklı bi şekilde sapsarı yapmıştı beni mal kadın ,neyse sonra saçlar oldu lastık gibi kopuyo gidiyor ben hergün ağlıyorum sinirden gidip saçımı omuzlarıma kadar kestiriyorum ama bu boyamanın ardından 9 ay geçti saçlarım hala omuzlarımda nedeni ise yanık ve yıpranmış olduğu için uzadığı halde sürekli uçlardan gitmesi.Saçlarım çok güçsüz çokk..Şuan saç rengim yine talihsizlikten dolayı siyah :( çok şansızım 1 senedir saç konusunda :( ...Bana yardımcı olun lütfen bende bu kürü uygulamalı mıyım saçlarım uzar mı ,çok mu dökülme olur bana kısadan bi açıklama bi öneri yapsanız lütfenn :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başına gelen talihsizlik için çok üzüldüm canım. Benim de başıma çoook geldi böyle olaylar. Belimdeki saçlarımı kulak hizama kadar kestirdim. Ondan sonradan uzatamadım. Gerçekten işe yarıyor sinameki ancak sana şöyle bi açıklama yapmam gerekecek. Benim saçlarım son işlemden sonra toparlanması 1.5 sene sürdü. 4-5 kez yıpranan uçları kestirdim. Daha sonra hiç uzamadığını fark edince ve toparlanınca kestirmeyi bıraktım. Kuaförüm bile sen saçlarını nerde kestirdin diyordu. Kestirmediğimi söyleyince şaşırıyorlardı. Çünkü ayda 1 cm zor uzuyordu. Size bu postu attıktan sonraki hafta uzama daha da hızlandı sinamekiyi bıraktığım halde.Ben çok memnun kaldım. Mevsimsel bir dökülmem oldu ama sinamekiden kaynaklandığını düşünmüyorum cunku sonradan durdu. Yani demem o ki saçlarının bu yıpranmış yerlerinden kurtulup (kestirip) istediğin uzunluğa gelmesi oldukça zaman alır bunu sinameki ile hızlandırırsın sadece. Sabırlı olmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  13. 2 Hafta önce uçlarını aldırdım ama dediğim gibi yanık olduğu için sürekli gidiyor uçlardan :( çok merak ediyorum ilk defa böyle bişey gördüm kış boyunca bunu yapmaya razıyım biliyor musun çünkü yaza bomba gibi olabilir saçlarım yani sabrederim dediğin gibi canım.Gerçekten okuyunca moralim yerine geldi.Hani bi de genelde bazıları yalan atar ya ortaya bişey sanal alemde pek güvenemiyo insan ama bu öyle değil bir sürü insan denemiş yani işin içinde olunca anlıyor insan .Bende şu vizeler bitsin denemeye başlıcam .Nasıl yapıcam tam okuyamadım ama okurum tekrar çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok insanda işe yaradığı gibi maalesef yanlış bilgi verende çok. Mesela çok saç dökmesi gibi. İlk postuma tıklarsan bunun nedenini ve nasıl kullanılması gerektiğini yazmıştım. Bu arada bu kürü ben ilk kez tv de Demet Akalının uyguladığı bilgisi ile öğrenmiştim. Biraz araştırıp bıraktıktan sonra Kontes'in blog yazısı ile tekrar hatırlayıp uygulamaya geçmiştim. Ben burada sadece kendi kullanım şeklimi ve bendeki etkileri ile arkadaşlarımdaki etkilerini görerek bir yazı yazdım. Diğer postumu okursan kendi saç cinsine göre bir uygulama yaparsın daha sağlıklı olur. İnşallah sende de hızlı bir sonuç görürüz gelişmeleri yazarsan sevinirim :) Rica ederim öpüyorum

      Sil
    2. Merhaba Hanimlar Bilgilendirirseniz sevinrim Kur Badem yagi Bemik ampul Kuru Biraz Anlatirmisinz Erkeklerde etkisi varmi

      Sil
    3. Merhaba Hanimlar Bilgilendirirseniz sevinrim Kur Badem yagi Bemik ampul Kuru Biraz Anlatirmisinz Erkeklerde etkisi varmi

      Sil
    4. Merhaba Hanimlar Bilgilendirirseniz sevinrim Kur Badem yagi Bemik ampul Kuru Biraz Anlatirmisinz Erkeklerde etkisi varmi

      Sil
  14. İlgin için çok teşekkür ederim canım tekrar bende öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,
    Sinameki kürünü duymuştum ama etkilerini gözle görmemiştim, iyi oldu. Saçlarında uzama problemi olan kardeşime söyleyeyim uygulasın. Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim, sevgilerle.
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım bende takibe aldım seni :)

      Sil
  16. canım acil bişe sorucam şuan kürü hazırlıyorum tatlı badem yağı 1 tatlı kaşığı yeterli olur mu çünkü fıs fıs şişemin kapağı yok.kapaklı ölçü vermişte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 tatlı kaşığı koysan daha iyi olur canım :)

      Sil
  17. kontese sordum o da bir tatlı kaşığına yakın gelir dedi .s 2 mi yapim şimdi ? :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 kapak dediğine göre 1 tatlı kaşığı az gelir diye düşünüorum. Bir deneyim evde iki dk sonra geliorummmmmmmmmmm :)

      Sil
    2. 1 tatlı kaşığı yarısına kadar geldi canım. 1,5 tatlı kaşığı koysan yeterli :)

      Sil
  18. öyle bişe yaptım canım bişe olmaz sanırım ya şimdi fısfıslicam kendimiiiiii :)))

    YanıtlaSil
  19. sağol canım yaptım ama zor yettirdim ya saçlarım çok sık dipleri rahat rahat yapamadım yni .s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok sık canım o yüzden parçalara bölüp saçımı öyle fısfıslıyordum. 2-3 defa üstünden geçiyordum. Parmaklarınla masarj yaparak iyice dağılmasını sağlayabilirsin :)

      Sil
  20. fısfısım bozuldu yaparken aksilik olucak ya :) parmaklarımlan yaptım Allah ne verdiyse masajda yaptım yapabildiğim kadar canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gratisten aldığımız fısfıslar yağdan dolayı bozuluyor... Benim 4. kullanımdan sonra bozulmuştu yenilerini aldım ama senin baya erken bozulmuş :/ Fısfıs yedeklemeni öneririm

      Sil
  21. yarın halledicem canım :/ hem ilk uygulama bu aksaklık olabilir zamanla elim alışıcak nasılsa:)

    YanıtlaSil
  22. Ooo süper olmuuuş saçların :) İstediğin uzunluğa gelmesine sevindim canım güle güle sağlıklı saçlarını savur canım sevgilinde doya doya şampuan kokusunu çeksin içine :) yada artık sözlün mü desem ki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmm çok teşekkür ederim :) Evet evet sözlüm o benimmm <3 :))

      Sil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba ben bu küre gecen carsamba basladim haftada bir kere her carsamba yapsam olur mu yoksa hafta da iki kere mi yapiyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım haftada 1 kez yapmanı öneririm. Çoğu zarar azı karar demişler :/

      Sil
  25. bende sinameki kürünü uyguluyorum 6.haftam ve gerçekten uzadı çevremdekiler bile farketti saçlarım uzun ama kıvırcık olduğu için fazla belli olmuyor yaza kadar bu küre devamm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim arkadasimin da saci suan belinde :) 8Haftayi bitirip dinlenme surecini de gecti. Sabret canim upuzun olacaktir :) İse yaradigina ayrica sevindim :)

      Sil
  26. sinameki kürünün 6.haftasındayım ve saçlarım uzadığını hem ben hemde çevremdekiler farketti saçlarım uzun ama kıvırcık olduğu için fazla belli olmuyor yaza kadar bu küre devamm

    YanıtlaSil
  27. Merhaba ben bu karışıma 1 hafta önce başladım ama kürden sonra sadece kahküllerimi düzleştiriyodum ve gerçekten uzama oldu 1 haftada 1 cm kahküllerim kaşlarımın tam hizasındaydı gözlerimin içine giricek neredeyse GERÇEKTEN ÇOK ÇOKK TEŞEKKÜRLERRR ÖPTÜMMM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, rica ederim :) İse yaradigina cok sevindim bende optum cok :)

      Sil
  28. merhaba boyasız saçta renk değişimi yapar mı çok merak ediorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanmıyorum :) Ben renk açıp koyulaştırdığını bile düşünmüyorum sinamekinin. Tabi işlemi yapıp güneşte beklerseniz saç renginiz açılabilir haliyle çünkü içinde yağlar var. Daha öncede yorumumda bahsettiğim gibi. Saç duşta iyi durulanmayabilir ve güneşe çıkıldığında doğal olarak saçta bir tık açılma olabilir.

      Sil
  29. Merhaba ben sinameki , tatli badem yagi ve bemiks ampulu kullanmak istiyorum malzemeleri aldim saclarim göğüsumun üstünde ve uzamasini istiyorum ama sinameki saçlari cok dokuyomus dediler korktum biraz sadece tatli badem yagi ve bemiks ampul uygulasam saçım uzarmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar
      Ben tek başına bemix kullanmadım ama bana göre asıl etkili olan malzeme bemix zaten. Ben dökülme problemi yaşamadım. Sinamekiyi bırakalı yıllar oldu saçlarım hala dökülüyor çünkü belimde şuan ve hiç kestirmedim. Sinameki kullandığım dönem bu kadar dökülme sorunum yoktu. Kürü yaptığınız dönemde ayda bir saçlarınızın ölü olan uçlarını kestirin derim zaten kür bir anda uzamaya başlıyor ara verdiğiniz dönemde.

      Sil
    2. Hiç kestirmedim derken sinamekiden sonra çok kez uçlarından aldırdım ama uzun zamandır kestirip bakım yapmıyorum anlamında söyledim :) Yanlış anlaşılmasın çünkü sinamekiden sonra hiç kestirmemiş olsam belimden daha aşağıda olurdu :)

      Sil
  30. meraba benim sacimin sağ tarafı uzun sol tarafı kısa kestirdim yumurta su bu denedim suan hic bişey denemiyorjm sadece bol su bide yemekleri çok yiyorum şimdi bu sinemaki kurunu yaptığımızda banyodan sonra mi kuru saçlara mi ne kadar bekletcez bi tam solermisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumurta su derken anlamadım umarım saçınıza sürmemişsinizdir :) Çok yemek yiyor olmanız sağlıklı besin aldığınız anlamına gelmez. Saçınızı uzatacaksınız diye kilo problemi yaşabilirsiniz. Lütfen yazının tamamını okumak için yazıdaki renkli şekilde yazılan BURAYA TIKLAYINIZ cümlesine tıklayın ya da http://misspoine.blogspot.com.tr/2013/09/hzl-sac-uzatma-yontemi-sinameki-kuru.html linkini kopyala yapıştır yapın tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Okuyup anlamadığınız kısım olursa lütfen yorum yazın en kısa zamanda cevaplarım.

      Sil
  31. merhaba ben de yıpranmış hatta yanmış saçlarımın tedavisinde keratin maskesini uyguladığımı söylemek isterim. Çünkü gerçekten onarıyorr. ben doa kozmetikten keratin maskesi olarak alıyorum.

    YanıtlaSil
  32. merhaba ben birşey sormak istiyorum.cumartesi kullandım ama 1 gün sonra kaşınma başladı bu gün pazartesi ama acayip kaşınıyor saç dibim boynum bir yan etkisi varmı acaba yada sizde kaşınma oldumu . çıldırcam bitlenmiş gibiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben de kaşıntı gibi bir sorun olmadı ama başkasının olmayacak diye bir şey söz konusu olamaz. Mesela bende de bioblas sarmaşık özlü şampuanı kaşıntı yapmıştı hem de öyle böyle değil saç derimde yaralar olmuştu kaşımaktan :) Bir kez daha deneyin bence devam ederse kürü yapmayı bırakın. Belki kullandığınız şampuan vs de yapıyor olabilir.

      Sil
  33. Kullanmaya başlıyorum saçım şuan omuz hizamdan biraz aşağıda ağustosa kadar yapıcam gelişmeleri paylaşırım

    YanıtlaSil
  34. Bu kürü erkeklerde kullana bilirmi kullansa bile faydasını görürmü bide çok saç dökülmesi yapıyormuş

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)