24 Ekim 2013 Perşembe

İzlediğim Türk Diziler Mimi ve Sevdiğim Yabancı Diziler

Herkese Selamlar,
 Ebru Make Up blogunun yazarı Ebrucuğum beni Mimlemiş. Ona burdan kocaman teşekkürler beni unutmadığı için :) Blogunu severek takip ettiğim blogger arkadaşımıza ulaşmak için BURAYI TIKLAYIN.

Başlıktan da anlayacağınız gibi bu izlediğim Türk dizileri olacak ancak durum şöyle ki ben öğrenci evinde yaşıyorum. Öğrenci evi; ancak kardeşimle aynı şehirde farklı üniversitelerde okuyoruz annemde yanımızda. Bir nevi aile + öğrenci evi oldu burası :) Kocaman bir tv olduğu halde babam bağlı olduğumuz yayınların ayarlanacağı kumandayı kaybettiğimiz için ( o öyle diyor) tv bağlantımız 1 yıldır yok :) 
Biz ailecek tv izlemeyi zaten sevmediğimiz için bilgisayarlarımızdan bakıyoruz. Bu nedenle genelde yabancı dizileri izliyorm.

 
Medceziri merak ettiğimi bildiği için sevgilim geçenlerde pcden açtı. İlk bölümden izlemeye başladık, bu nedenle tek izlediğim Türk dizisi MEDCEZİR.


Yabancı dizilerden uzun zamandır izlediğim Supernatural var. Son sezonu izlemedim çünkü çok uzattılar. Zaman bulursam bakacağım.İzlemeyen varsa tavsiye ederim. Adı üstünde doğaüstü olaylar ve iki avcının bunlarla uğraşları yer alıyor.

The Walking Dead ise zombi dizisi. Dizide çok saçma dediğiniz yerler olabiliyor. Ancak çok heycanlı ve sürükleyici olduğu için severek izliyorum. Tavsiye ederim.

 
Game Of Thornes ise; herkesin bahsederken benim Fransız kaldığım bir diziydi. Bende inat ettim başladım. 7 Krallığın çekişmelerini anlatıyor. Merak uyandıran bir dizi çok beğendim ve tavsiye ederim.

 

Daha önceden de bir çok yabancı diziyi bitirdim. İzlemek isterseniz: Chuck (komedi+ajan) - Spartacus (savaş+kan+güç)  gibi diziler ilginizi çekebilir.

Bende yorum yazmak için yorumlar bölümüne giden blogger arkadaşlarımı Mimliyorummmm :)

Okuduğunuz için teşekkürler sevgiyle kalın:)

4 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bende yabancı dizi olarak mı yapsaydım dedirtti yazın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım izlediğin varsa eklemelisn bence mime :)

      Sil
  2. Son zamanlarda ne dizi izliyorum ne de film,sadece okuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne guzel benimde okunmayi bekleyen kitaplarim var ama yaza kaldilar tezle ugrasiyorum :( Dizilerede ara verdim :/

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)