10 Ekim 2013 Perşembe

Büyük Gratis Alışverişim / Alışveriş #6

Selam kızlar,
Bugün Gratis rakiplerine fark atan bir bayram  indirimi ile başladı güne. Sabah erkenden kalkıp en yakın Gratis'e gittim. 
Bakalım neleri ne kadara almışım. Sizler için de fikir olur. İndirim için son gün 14 Ekim. 

VE AYRICA! Bu fotoğrafları okul laboratuvarında çektim :)  Ve The balm poşeti içinde; sizler için de aldığım ürünler var! Bir size bir bana aldıklarım. Hangilerini  seçtiğimi yayınlamak istemedim. Supriz olsun çekiliş zamanı bilin istiyorum :) Eğer aksilik olmazsa bayramdan sonra çekiliş yapacağım. 100 olursak yaparım diye düşünüyordum ancak dayanamadım :) 

Aman Allahım ortalık çok dağınık görünüyor!


Hemen toparlıyorum efendimmm :)


Eklips takma kirpik: 5,40 TL
Eklips fondöten süngeri: 6,60 TL
Eklips pedikür seti: 4,00 TL
Törpü: 1 TL
Pastel Allık 5,00 TL


Seyahat seti: 2,50 TL
Benri Makyaj Düzeltme Çubukları: 1,5 TL
Benri kare pamuk: 2,40 TL


Ayak Banyo seti: 10,80 TL
Ayak Banyo Yıkama Jeli: 4,50 TL
Benri Kağıt Sabunlar: 1 TL
Dondurma Şeklindeki Banyo Seti: 5,10TL


 Bu da Banyo Seti içinden çıkanlar, yerimm :)





 City Color 4'lü far paleti: 3,00TL


The BALM 
İnstain Allık: 13,50 TL
Sexy Mama Pudra: 13,50 TL
Hot Mama: 13,50 TL
Konik uçlu ikili fırça : 13 TL


Bu size değil hiç heycan yapmayın :P Aşkımın doğum günü için bir süpriz hazırlayacağım. Bu da araç gereçlerden biri :) ( Bloguma bakar da görür diye böyle gösteriyorum. Suprizi yaptıktan sonra yayınlayacağım )Gidenler ve gidecek olanlar görmüştür belki Retro ürünleri satışa çıkardı Gratis. Keşke bir tane daha alsaydım dediğim bir ürün :)

Bu arada ben Gratis'te fişi incelerken fark ettim ki indirim zamanı fiyatlar ufak tefek yükselmiş. Mesela City Color 4,50 iken 5,00 TL görünüyor indirimsiz fiyatı fişte. Sonra Ayak yıkama jeli 5,50 iken 6,00 TL görünüyor. Benri pamuk 3,40 iken 4 TL... Oynanmış fiyatlar üzerinden indirim yapmak doğru değil, hiç yapmasınlar daha iyi. Bununla ilgili daha öncede mail attım. Yanıt alamadım... 
Lütfen bu konuda duyarlı olun. Tüketici yoksa üretim olmaz, satış olmaz. Gratis'in hikayesini bilen bilir ;) Ticaret Ahlakına aykırı davranışları burdan kınıyorum.

Şu da bir gerçek ki Gratis ve Rossmann Watsons'a kapak olacak indirimler yaptı. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler :)

30 yorum:

  1. aynen kesinlikle watsonsa kapak olmuştur hala videolar yayınlıyolar saçma sapan :) Benim gittigim gratis okadar kalabalıktı ki senin kadar çok şey alamadım malesef aklımda ne varsa aldım ve cıktım :) güle güle kullan tatlım hepsini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm ben de sabah erkenden gittim. 9:20 gibi.. Bide Adana'ya sevkiyat ben gratisten çıkarken geldi.. Doğru düzgün birşey yoktu ama ben aradıklarımı erken gittiğim için bulabildim. Ben çıkarken insan kaynıyordu zaten :)
      Sağlık olsun yılbaşı indirimi de bomba gibi gelecek bence :)

      Sil
  2. canım sen su askına aldıgın hediye yi bana ozelden soylesene ya bende alayım :) Bulamadım bi şe:p o cantadan alacaktım bende balm ın sevgilim bu ne ya grtis yazıo falan dedi delirtti beni aldırmadı ...Cok guzel seyler almıssın güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecimmm olur tabii ki kaçırmamalısınnn. Amannn erkeklerde bi garip diğer yüzünde gratis falan yazmıyor hem bedava verdiler bana 3 ürün aldığım için sanırım. Mail atıyorum canım hemen :)

      Sil
    2. Ben 5 tane aldım The Balm'dan hiçbi şeycik vermediler bana. :(

      Sil
    3. Belki bana da %40 indirimli vermiştir diye baktım fişe içime bir his doğdu sen öyle diyince hakketten öyle vermiş :D Bedavaysa alırım dediğim halde 3 lira kitlemiş hesaba mikroppppp :))

      Sil
  3. merhaba, çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan canım, hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Daha iyileri sizlerin olsun :*

      Sil
  4. Of of neler almışsın yaa! Ben hiçbir şey bulamadım. Daha doğrusu Gratis'e özel olan bu ürünlerin çoğu hiçbir zaman olmuyor buradaki Gratis'te. :( Akşamüstü iş çıkışında gidebildim ben anca ve ilk girdiğimde bomboştu çok şaşırdım filan. Sonradan standlara bakınca hiçbir şeyin olmaması üzerine herkesin sabah erkenden gelip yağmaladığını fark ettim ahaha. =D Neyse ki bu sayede dünyaları harcamadım ve listemdeki ürünleri büyük ölçüde aldım. :) Ve Gratis ile Rossmann kesinlikle Watsons'a fark attı çok haklısın! Watsons'a gittiğimde Rimmel London ürünlerinden alacaktım bir sürü şey ama hiçbir şey bulamadım sadece katalog indiriminden faydalanarak ufak tefek bi şeyler aldım çıktım. Belki indirim bitmeden bi kez daha uğrayıp şansımı denerim. :) Güzel günlerde kullan hepsini tatlım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası Rimmel London zaten hesaplı bir marka .. Düşünsene önce Rossmann Loreal Maybelline Max Factor de %50 indirim yapmış adam 2 gün sonra %40 %30 diyor. Ben baktım ve şaşırdım hem gecikmiş bir indirim (Rossmann'dan şahsen ben alacaklarımı almıştım Maybelline vs. ürünlerde ) hem de düşük bir indirim... Belki kendilerini yılbaşına saklıyorlardır :)
      Böyle indirim olduğunda özellikle Gratis'e erkenden gitmek gerekiyor. Okulu astım gitmek için :) Bence yılbaşı için kolları sıva canım :)

      Sil
  5. Maşallah ne güzel şeyler almışsın öyle güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahh :)

      Sil
  6. oohh ne guzel seyler almıssın gule gule kullan :) ben kendıme yılbası ındırımıne saklıyorum o zaman soyle guzel bır ındırım yaparlar ınsallahhh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıl başında Gratiste de indirim bu civarlarda olur sanıyorum ki the balmda bi alana bi bedava olacaktır :/ Ama Watsons çok ezildi bu indirimde yılbaşında coşturcak canım listeni sıkı tut derim :) Ve Çok teşekkür ederim darısı sana :*

      Sil
  7. Aynı fiyat yükseltme politikası rossmannda da vardı böyle yaptıkları zaman sinir oluyorum!! bu arada harika şeyler almışsın güle güle kullan hespini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen mesela down under'da.. Ama en azindan gratis gibi etikette farkli fiste farkli degildi.Ben sordum. Neden zam mi yaptiniz da fiyatlar 1ay sonra sismis bu urunde diye. Ayniydi belki siz indirim zamani gelmissinizdir dedi. Hic de bile indirim yoktu o zaman. Hatta ben bloguma Rossmannda satilan urunun normal fiyati Watsonsta indirimliydi demistim. Bu tarz seyler yasaniyor sıkıntı:(

      Sil
  8. Hepsi cok guzell...güle güle kullanın..;)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kuşlan tatlım :) indirimi iyi değerlendirmişsin ;)

    YanıtlaSil
  10. Harika şeyler almışsın güle güle kullan. BU arada, ecotools'un fırçasını dün Kavacık Gratis'ten aldım hala var mı bilmiyorum :) Umarım sende bulursun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimm :) Kavacik Gratis muhtemelen km.lerce uzagimda olmali :( Kismet artik indirimsiz alacagim sanirim cunku o donemlerde ne hikmetse stokta oluyor

      Sil
  11. çook güzel şeyler almışsın,bayıldım ben gratis indirimi için alışveirşimi bugün yapacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Bol alışverişli bir gün olsun inşallah bütün istediklerini bulursun :)

      Sil
  12. harika şeyler almışsın, ben şu ayak banyo setini merak ettim nasıl bişi? bilmiyorum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Canım şişme küçük bir havuz var. İçine ayakcıklarını banyo yaptırıyorsun. Dul jeli vb. döküp köpürtüyorsun ve sıcak suda beklettikten sonra ayaklarına içinden çıkan araç gereçlerle bakım yapıyorsun :) Tırnak makasından parmakları ayıran aparata kadar hersey var :)

      Sil
    2. ay çok güzelmiş ben nasıl görmedim onu, The Balm ürünleri gözümü öyle kamaştırdı ki, hemen gidip bakayım, lazımdı öyle bişi

      Sil
    3. Gerçekten kullanışlı bir ürün fiyatı da çok hesaplı canım kaçırma :)

      Sil
    4. gittim aldım hemen:)

      Sil
    5. Oo supersin :) Hayirli olsun gule gule kullan :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)